Over Podologie de Vries

Podologie de Vries is opgericht door mij, Mark de Vries. 

Al van jongs af aan ben ik omringd door steunzolen, ortheses, afdrukken, slijpmachines, ledersoorten, schoenleesten enzovoorts daar mijn moeder ook haar eigen podologiepraktijk heeft. Het belang van goed schoeisel en de stand van je voeten, en vooral de disbalans daarin, is mij met de paplepel ingegoten. 

Al vroeg werd mij duidelijk hoe het je bestaan kan beïnvloeden als je moet leven met pijn of ongemakken, terwijl een deel hiervan gewoon door een steunzool verholpen kan worden! 

Na een uitstap van 10 jaar in Oostenrijk waar ik mijn passie voor de wintersport kon uitoefenen als ski/snowboardleraar heb ik besloten om in de voetsporen  van mijn moeder te treden en ben ook podoloog geworden. Ik heb als sneeuwsportleraar heel veel ellende aan voeten voorbij zien komen en kan nu mijn kennis van de wintersport combineren met mijn podologische kennis om veel mensen een pijnvrije wintersportvakantie te bezorgen. 

Nu is dit slechts een onderdeel..  

Het dagelijks leven, het gewone voortbewegen. Of je nu je hond uit wilt laten of fanatiek sport... Dit kan pijnvrij! 

Dat er zóveel mensen onnodig rondlopen met lichamelijke klachten, terwijl dit goed op te lossen zijn met een steunzool.. Dat is waar ik het verschil wil maken. Mijn drive is gebaseerd op mijn cliënten weer mobiel maken, om mensen te helpen en weer pijnvrij te laten bewegen. Dat is waar ik het voor doe!  

Het beeld dat we hebben van steunzolen is niet terecht. Natuurlijk zie ik liever een degelijke schoen met een goede support maar ik begrijp dat je ook wel eens een hippere schoenen draagt. Dus ja, óók voor de moderne schoenen van nu kunnen steunzolen gemaakt worden.

Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies en wil ook jouw klachten verhelpen!


Met vriendelijke groet, 

Mark de Vries

Register Podoloog
 

E-mailen
Bellen