Houdingsklachten? Podologie de Vries - omgeving Hoogvliet Rotterdam

Niets vervelender dan dat je eigen lichaam je het plezier van bewegen ontneemt. Soms is de klacht heel duidelijk, soms kun je er zelf niet de vinger op leggen waar het probleem ligt.  Zoals bij houdingsklachten. Houdingsklachten uiten zich vaak in de vorm van enkelklachten, knieklachten, heupklachten of rugklachten. Houdingsklachten kunnen ook ontstaan door beenlengteverschil.

Houdingsklachten duiden op een verstoring van de coördinatie. Dit begint in je voet. Je voeten zijn de basis van de rest het lichaam en kunnen bij afwijkingen problemen veroorzaken met verstrekkende gevolgen. De stand van de voeten kunnen verbeterd worden door een op maat vervaardigde steunzool die jouw voet, en daarmee je hele lichaam, ondersteuning biedt, beter uitlijnt, corrigeert en zo klachten verhelpt.

Een afwijkende voetstand of voetklachten waar je je al dan niet bewust van bent beïnvloed dus de rest van je lichaam. Je voet kan bijvoorbeeld teveel naar binnen of buiten staan met als gevolg bijvoorbeeld knieklachten. Door dagelijkse belasting, keert de klacht voortdurend terug en wordt het chronisch. Chronisch houdt in dat de pijnklacht al langer dan 3 maanden aanwezig is. 

Lees meer over welke klachten behandeld kunnen worden.

 De therapeutische steunzolen kunnen voor onderstaande houdingsklachten worden ingezet;

Beenlengteverschil, enkelklachten, knieklachten, heupklachten, en rugklachten 

Herken jij je in 1 of meerdere klachten? Neem contact op met Podologie de Vries, we helpen je graag verder.


Wellicht sluit het niet aan bij de klachten die je ervaart. De klachten kunnen voortkomen uit een ander probleem in de voet.
Lees hier meer over overige voetklachten;

Voorvoetklachten, hielpijn, zenuwklachten, instabiliteitsklachten, voetdeformaties, overpronatie, shinsplint en chronische voetpijn.


Heb je klachten? Maak een afspraak voor deskundig advies.

Contact
E-mailen
Bellen